Galit Saar på Länsförsäkringar invald i IRSG i Eiopa

Galit Saar, chef Group Regulatory Affairs på Länsförsäkringar AB, har valts in i Eiopas Insurance and Reinsurance Stakeholder Group (IRSG). –Det ger oss en möjlighet att vara delaktiga i hur försäkringsbranschen regleras på EU-nivå, säger Galit.

Galit Saar Chef regulatory Affairs

Eiopa är EUs myndighet för försäkring- och pensionsfrågor. Stakeholdergruppen innehåller representanter från bland annat finansbranschen, den akademiska världen och konsumentorganisationer och har en konsulterande och rådgivande roll inom Eiopa.

– Jag brinner för de ömsesidiga frågorna och kommer säkerligen ha fokus där men också på andra aktuella regleringsfrågor, säger Galit Saar.

Galit är sedan tidigare ordförande i arbetsgruppen för Regulatory Affairs i Amice, organisationen för kooperativa och ömsesidiga försäkringsbolag i Europa.

Mandatperioden i stakeholdergruppen är fyra år.

Läs mer här: 

Länk till IRSG
Länk till Länsförsäkringars pressrum
 Länk till Länsförsäkringar på Twitter 

För ytterligare information kontakta:

Galit Saar, Chef Group Regulatory Affairs, Juridik, Länsförsäkringar AB

Presskontakt, Länsförsäkringar, telefon 08 – 588 41850

Dokument & länkar

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Se alla pressmeddelanden