Kivra - få försäkringsbrev och fakturor digitalt

Med Kivra slipper du papper. Istället får du dina försäkringsbrev och fakturor skickade till dig digitalt - snabbt och säkert.

Kivra är en digital brevlåda dit du kan få din post på ett smidigt sätt. Genom att använda Kivra får du dina försäkringsbrev och viktiga dokument på ett ställe. Det är enkelt och säkert, bra för miljön och dessutom gratis. 

Är du försäkringskund hos oss och redan är ansluten till Kivra kommer du automatiskt få dina försäkringsbrev och fakturor där. Är du inte ansluten ännu är det enkelt att registrera dig!

Så här fungerar det

 1. Du får en avisering från Kivra

  När du får ett nytt brev i Kivra får du en e-postavisering. Därför är det viktigt att du loggar in på Kivra och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer.

  Har du appen installerad får du en pushnotis i din telefon.

 2. Logga in på Kivra

  Logga in i din Kivra-brevlåda och läs dokumentet var och när du vill.

Skaffa Kivra

Du skaffar det enkelt genom att ladda ner Kivra-appen eller gå till www.kivra.com. Registrera dig med Mobilt BankID och kom igång direkt med din digitala brevlåda.

Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön!

Frågor och svar om Kivra

 • Vill du inte få dina brev från Länsförsäkringar i Kivra loggar du in på Kivra och tar bort Länsförsäkringar som utsändare. 


  Hjälpte det här svaret dig? 44 av 69 har fått hjälp av svaret
 • Om du betalat din faktura via internetbanken eller på annat sätt behöver du manuellt markera fakturan som hanterad i Kivra för att inte få fler påminnelser.

  När du betalar din faktura via Kivras egen betaltjänst markeras fakturan automatiskt som hanterad.


  Hjälpte det här svaret dig? 38 av 56 har fått hjälp av svaret