Flytta bolån

Flytta ditt bolån till en bank som finns där du är. Vi hjälper dig med flytten till oss!

Hos oss kan du känna dig trygg med ditt bolån. Vi har lokala kontor med personliga rådgivare som kan den lokala marknaden och hjälper dig med dina lån.

Kostnadsfritt bolåneskydd i tre månader

När du skaffar bolån hos oss får du Bo kvar bolåneskydd helt kostnadsfritt i tre månader. Det är lite extra trygghet i osäkra tider för dig och familjen om något oförutsett händer, som ofrivillig arbetslöshet, långvarig sjukskrivning eller dödsfall.

Så här flyttar du ditt bolån till oss

 1. Räkna på räntan

  I vår bolånekalkyl kan du räkna på räntan och se hur din månadskostnad förändras.

 2. Skicka in ansökan

  Du kan enkelt skicka in din ansökan digitalt. 

 3. Vi kontaktar dig

  Vi hör av oss till dig och hjälper dig att lösa lånet hos din nuvarande bank.

Smart att samla försäkringar och banktjänster

Om du samlar dina försäkringar och banktjänster på ett ställe är det lättare att få en tydlig överblick över dina engagemang och det är också smart ekonomiskt. Hos oss kan du vara bankkund och samtidigt teckna både hem-, bil- och personförsäkringar på ett och samma ställe.

Bra att tänka på inför flytten av bolån

 • Begär amorteringsunderlag
  När du flyttar ett befintligt bolån till oss gäller de amorteringskrav som du har i dagsläget. Därför behöver du begära ett amorteringsunderlag från din nuvarande bank, för att vi ska kunna erbjuda dig samma villkor.
 • Bunden ränta
  Om du har en bunden ränta på ditt bolån och vill lösa det i förtid, innan bindningstiden gått ut, kan du behöva betala en så kallad ränteskillnadsersättning. Hur stor ersättningen blir beror bland annat på hur stora lån du har och hur lång tid som återstår av bindningstiden. Vi hjälper dig att räkna ut hur mycket det blir. Du kan också få en preliminär uppfattning om du räknar på Konsumenternas hemsida
 • Utdrag ur lägenhetsregister
  Om du bor i bostadsrätt kommer vi att behöva ett utdrag ur föreningens lägenhetsförteckning, som du kan be din förening om.