LF Norrbotten 175 år

Vi som jobbar på Länsförsäkringar är alla norrbottningar, precis som du. Vi bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du.

Vi är det lokala alternativet med lokal närvaro som finns nära till hands när det verkligen behövs. Och det var precis det som var tanken när vi startade verksamheten 1848, för 175 år sedan. Idag har vi kontor i Luleå, Boden, Piteå och Arvidsjaur.

Du äger oss

Vi är ett ömsesidigt lokalt bolag och det är du som kund som äger oss. Och precis som alla andra försäkringsbolag och banker delar vi ut vinsten i form av bonusar, våra hamnar dock inte i fickorna på företagsledningen utan stannar i vårt älskade Norrbotten i form av sänkta premier och förbättrade villkor för våra kunder.

Vi finns där du är

När du ringer till oss får du prata med en helt vanlig människa. Ingen automatisk röst som ger dig sju olika alternativ, inga tryck på siffror eller fyrkanter. Bara snabb och personlig service.

Vi utvecklar Norrbotten

Vi har varit med och utvecklat Norrbotten sedan starten 1848 och det kommer vi fortsätta med även i framtiden. För i tider när andra i branschen väljer att avveckla och hänvisa kunderna till internet, telefonköer eller kontor i Stockholmstrakten gör vi precis tvärtom. Vi växer, öppnar nya lokala kontor och skapar arbetstillfällen runt om i länet. Vårt huvudkontor finns inte i Stockholm, det finns här i Norrbotten. Det är här vi fattar alla beslut och det är här vi återinvesterar vårt överskott. För det är ju här vi bor och det är här vi har vårt hjärta. I Norrbotten. För Norrbotten. Sedan 1848.

LF Norrbotten
Box 937
971 28 Luleå
E-post: info@LFnorrbotten.se

Organisationsnummer 597000-3884
Ömsesidigt