Norrbotten. I vårt hjärta sedan 1848

Vi älskar Norrbotten och allt som hör Norrbotten till. Så är det bara. Sommarnätternas magiska ljus, de brandgula höstlöven, norrskenet och skidåkningen i vårsolens värmande strålar för att nämna några av de fantastiska saker som gjort att vi valt att leva här i norra delen av landet.

Vi som jobbar på Länsförsäkringar är alla norrbottningar, precis som du. Vi bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du.

Genom våra lokalkontor är vi det lokala alternativet som förstår och som finns nära till hands när det verkligen behövs. Och det var precis det som var tanken när vi startade verksamheten 1848. Vi har nu kontor i Luleå, Boden, Piteå och Arvidsjaur.

Du äger oss

Vi har aldrig haft, och kommer aldrig att ha några spekulativa aktieägare som kräver maximal avkastning. Vi är ett ömsesidigt lokalt bolag vilket innebär att det är du som kund som äger oss. Och precis som alla andra försäkringsbolag och banker delar vi ut vinsten i form av bonusar, våra hamnar dock inte i fickorna på företagsledningen utan stannar i vårt älskade Norrbotten i form av sänkta premier och förbättrade villkor för våra kunder.

Vi klarar oss själva

Vi har inget behov av att alliera oss med vinstmaximerande internationella storföretag för att kunna erbjuda våra kunder ett brett produktutbud inom bank och försäkring. Det har vi redan. Vi är ett komplett finansiellt varuhus med allt samlat på ett ställe - på Norrbottens enda kundägda lokala bank och försäkringsbolag.

Vi är rättvisa och gammaldags

Alla har rätt till låga priser på försäkringar. Och eftersom vi inte gör skillnad på folk så hjälper det inte att du är en fantastisk förhandlare, du får helt enkelt bara vårt lägsta pris, precis som alla andra. Och det är inte förhandlingsbart. Det är rättvisa.

Men vi är inte bara rättvisa, vi är gammaldags också. När du ringer till oss får du prata med en helt vanlig människa. Ingen automatisk röst som ger dig sju olika alternativ, inga tryck på siffror eller fyrkanter. Bara snabb och personlig service.

Vi utvecklar Norrbotten

Vi har varit med och utvecklat Norrbotten sedan starten 1848 och det har vi tänkt fortsätta med även i framtiden. För i tider när andra i branschen väljer att avveckla och istället hänvisa kunderna till internet, telefonköer eller kontor i Stockholmstrakten gör vi precis tvärtom. Vi växer, öppnar nya lokala kontor och skapar arbetstillfällen runt om i länet. Vårt huvudkontor finns inte i Stockholm, det finns här i Norrbotten. Det är här vi fattar alla beslut och det är här vi återinvesterar vårt överskott. För det är ju här vi bor och det är här vi har vårt hjärta. I Norrbotten. För Norrbotten. Sedan 1848.

LF Norrbotten
Box 937
971 28 Luleå
E-post: info@LFnorrbotten.se

Organisationsnummer 597000-3884
Ömsesidigt