Fordonsförsäkring

Räkna ut pris & köp försäkring

Så behandlar vi personuppgifter

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Val av fordon

Motorcykelförsäkring

MC-försäkring

För dig som vill försäkra din motorcykel har vi lösningar anpassade till ditt användande. Grunden är en trafikförsäkring som går att bygga ut utifrån när och hur ofta du kör.

Mopedförsäkring

Mopedförsäkring

Beroende på vilken moped du har så skiljer sig våra försäkringar åt. Hos oss kan du välja på vilken nivå du vill skydda din moped, med start i en trafikförsäkring.

Entusiastbil

Veteranbilsförsäkring

Om du har en veteranbil eller hobbybil så vänder sig vår entusiastförsäkring till dig. Med en entusiastförsäkring är din bil helförsäkrad.

Husbilsförsäkring

Husbilsförsäkring

Med vår husbilsförsäkring ingår den obligatoriska trafikförsäkringen, du kan även välja att utöka ditt skydd utifrån dina behov. Trafikförsäkringen gäller i nästan hela Europa vilket ger dig och din familj en trygg resa.

Husvagnsförsäkring

Husvagnsförsäkring

Din husvagn täcks inte fullt ut av din bils försäkring. Du kan därför behöva försäkra din husvagn för ett fullgott skydd. Hos oss hittar du en lösning för en trygg semester.

Lätt lastbilsförsäkring

Lätt lastbilsförsäkring

Försäkra din lätta lastbil hos oss. Grunden är den obligatoriska trafikförsäkringen, vi har även lösningar för ett utökat skydd.

Släpvagnsförsäkring

Släpvagnsförsäkring

Din bils trafikförsäkring täcker inte alla skador som kan uppstå med din släpvagn. Här hittar du försäkringar som exempelvis täcker kostnaden om din släpvagn skulle skada ett annat fordon under färd.

Terränghjuling

Teränghjulingsförsäkring

Trafikförsäkring är ett krav enligt lag, även om du bara kör din terränghjuling i skogen. Utifrån dina behov erbjuder vi försäkringslösningar som sträcker sig från trafikförsäkring till helförsäkring.

Snöskoterförsäkring

Snöskoterförsäkring

Äger och använder du en snöskoter så krävs det en trafikförsäkring enligt lag. Vi kan även hjälpa dig att teckna ytterligare skydd, utifrån dina specifika behov.


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

 

Anmäl skada

Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt. 

Mer om skadeanmälan