Juridisk rådgivning

Med rätt avtal kan du ta det lugnt och känna dig trygg. Därför har du som Guldkund hos Länsförsäkringar Jönköping tillgång till juridiska tjänster till förmånligt pris i samarbete med Lexly.

Juridisk rådgivning

Skräddarsydda avtal

I samarbete med Lexly, som är Nordens ledande juridiska aktör, ger vi dig juridisk trygghet helt anpassad efter dina behov och din livssituation. Tillsammans har vi tagit fram ett fördelaktigt erbjudande till dig som är Guldkund hos Länsförsäkringar Jönköping. Erbjudandet innehåller:

  • Kostnadsfri juridisk behovsanalys online.
  • Inledande kostnadsfri rådgivning tillsammans med en jurist hos Lexly.
  • 20% rabatt på samtliga avtal som du skriver online eller med hjälp av en jurist.
  • Vidareförmedling till Ludvig o Co om du önskar ett fysiskt möte med jurist eller har frågor av mer komplex natur. 10% rabatt på avtal som skrivs via Ludvig o Co.

All kontakt med Lexly sker online och via telefon och de är tillgängliga när det passar dig.

Kom igång

För att ta del av förmånen behöver du först skapa ett konto och logga in. Självklart förbinder du dig inte till något i samband med det.

Gör så här

  1. Registrera dig på www.lexly.se/lfjonkoping

  2. Besvara frågorna i Lexlys behovsanalys, det tar högst fem minuter.

  3. Vid behov kan du alltid kontakta Lexlys jurister på 0771-24 00 24 eller info@lexly.se

  4. Skriv de avtal just du behöver.

Som Guldkund hos Länsförsäkringar Jönköping får du tillgång till juridiska tjänster i samarbete med Lexly till förmånliga priser. Lexly är Nordens ledande juridiska aktör och har ett brett samarbete med försäkringsbolag, banker och jurister. Lexly hjälper dig till en tryggare tillvaro, kan förklara juridiken på ett begripligt sätt och du får alltid veta vad det kostar i förväg.