Låna

Vill du prata bolån med oss?

Vi finns nära dig är vi alltid redo att hjälpa till och ge dig personlig service. Besök ett av våra kontor eller ring oss så hjälper vid dig.

Räkna och ansök om bolån

Bolån passar dig som ska renovera din nuvarande bostad, köpa nytt eller lägga om lån för både din villa, ditt fritidshus eller din bostadsrätt. Vi erbjuder även andra lån som du hittar under Trygga och enkla lån.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Jönköping

Trygga och enkla lån

Bolån

Bolån

Bolån för dig som ska renovera din nuvarande bostad eller går i tankarna att köpa villa eller bostadsrätt. Du kan låna upp till 85 procent av bostadens marknadsvärde när du ska köpa bostad eller vill flytta dina bolån till oss. 

Privatlån

Privatlån

Vill du låna pengar till en större investering eller har du har befintliga lån och krediter som du vill lösa? Med Direktlånet kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet.

Billån

Billån

Med ett lånelöfte från Wasa Kredit kan du köpa bil på avbetalning med bilen som säkerhet. På så sätt blir du inte beroende av bilförsäljares villkor och får samtidigt en god överblick över din ekonomi.


Boendeguiden

Boendeguiden

Det är mycket att tänka på när det kommer till din bostad. I Boendeguiden har vi samlat nyttig information kring din bostad. Här hittar du allt du behöver veta om köp, försäljning och ägande av bostäder.

Läs mer om bland annat:

  • Hur en försäljning går till
  • Bolån och lånelöften
  • Krångliga ord och begrepp
  • Försäkringar