Byta bank - vi hjälper dig

Vad kul att du funderar på att byta bank till oss. Ett bankbyte kan kännas som mycket jobb, men vi hjälper dig med allt det där krångliga. Om du fyller i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss till dig för att prata om hur vi kan hjälpa till. Vi ser fram emot att höra från dig!

För de flesta banker är ägarnas bästa och kundernas bästa två olika saker. För oss är det exakt samma sak. Välkommen till en kundägd bank! Det är enkelt att byta bank och vi tar hand om allt det praktiska, som att exempelvis kontakta din nuvarande bank.

Välkommen till oss i Jämtland!

Som bankkund hos Länsförsäkringar Jämtland får du en fullsortimentbank som har allt du behöver som bankkund. Självklart ger vi dig personlig rådgivning. Du hanterar enkelt din ekonomi var du vill och när du vill. Du har tillgång till våra banktjänster dygnet runt, alla dagar i veckan - via appen, Mina sidor och telefonbanken.

Om du redan har försäkringar hos oss kan du dessutom tjäna på att bli bankkund. Har du en boendeförsäkring i botten har du möjlighet att bli Guldkund och få 20 procent rabatt på dina och hushållets sak- och fordonsförsäkringar.

Läs mer om hur du blir Guldkund

Varför byta bank till oss?

  • Vi är kundägda, vi lyssnar
  • Vi är lokala – vi finns nära dig

Vill du byta bank till oss?

1. Ta första steget, kontakta oss!

  • Fyll i formuläret och berätta vilka bankttjänster du behöver.

2. Vi tar hand om allt det praktiska

  • Vi kommer att kontakta dig för ett möte då vi tillsammans går igenom dina behov och vad ditt bankbyte innebär. Vi tar kontakt med din nuvarande bank,  och genomför de åtgärder som vi kommit överens om.

3. Klart!

  • Välkommen till Länsförsäkringar Jämtland.