Hej student!

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Försäkra ditt hem, dina prylar och dig själv. Och få stenkoll på ekonomin.

När det är dags att flytta hemifrån behöver man ha en egen försäkring för sitt hem och sina saker, eftersom föräldrarnas försäkring inte gäller. Vår förmånliga studentförsäkring för dig som studerar, innehåller allt du behöver för en trygg och enkel vardag. Det ingår också ett skydd vid utlandsresor och om olyckan skulle vara framme. Ring 031-702 15 54 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Hem & Prylar Student

Från 80 kr/mån

Hemförsäkring som täcker skador på möbler och prylar – både i och utanför din bostad. Om till exempel en kaffemugg skulle välta över tangentbordet när du tentapluggar en sen kväll.

Mer om hemförsäkringen

Bank Student

Gratis VISA-kort hos Sveriges bästa bank

Välkommen till Sveriges bästa bank. Som dessutom har den bästa bank-appen och Internetbanken. Allt enligt våra kunder.

Mer om utmärkelsen

Olycksfall

Från 49 kr/månad

Våra prylar är vi rädda om och försäkrar, men ofta glömmer vi att skydda oss själva. Den här försäkringen hjälper till om du råkar ut för en olycka.

Mer om olycksfallsförsäkringen

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer att användas i syfte att kontakta dig om studentförsäkring. Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner.

De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med studentförsäkring behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.