Hur brandsäkert är ditt hem? Tillsammans gör vi Brandkollen

Ställ din fråga och se webbinariet i efterhand

Vilka brandfaror lurar i köket? Hur farligt är det att köra torktumlaren på natten? Och vad ska du tänka på när det gäller hemmets alla elprylar? I detta webbinarium går vi tillsammans igenom Brandkollen, checklistan för dig som vill förebygga bränder hemma. Det kan rädda liv. Det finns även tid att ställa dina frågor till vår brandskyddsexpert Niklas Adolfsson.

Delta i webbinariet

Se webbinariet på Youtube

Kunskap som räddar liv

Åtta av tio som dör i bränder gör det i hemmet och hälften av dessa är över 65 år. En brand kan övertända hela din bostad på några minuter. Med ett bra brandskydd kan du förhindra att en brand ens uppstår. Men viktigast av allt är att du vet vad du ska göra om det börjar brinna och vilken väg som är snabbast för att ta sig ut.

Träffa vår expert

Niklas Adolfsson, skadeförebyggare och brandskyddsexpert

Vår expert Niklas Adolfsson vet hur snabbt en liten brand kan ödelägga ett helt hem och hur viktigt det är att ha fungerande - och rätt utplacerade - brandvarnare. I sin roll som skadeförebyggare på Länsförsäkringar Bergslagen hjälper han våra kunder med att svara på frågor angående brandskydd. Vanligtvis besöker han våra kunder, så att vi tillsammans i ett tidigt skede kan upptäcka brandrisker.

Ställ din fråga

Fråga Niklas, brandskyddsexpert