Nu delar vi ut 150 miljoner!

2020 var ett bra år och därför kan vi dela ut återbäring på sammanlagt 150 miljoner kronor till våra försäkringskunder! Pengarna betalas ut hösten 2021, och innan dess är det viktigt att du registrerar bankkontot som du vill ha pengarna till.

Så registrerar du ditt kontonummer

  1. Logga in på lansforsakringar.se med BankID eller säkerhetsdosa

  2. Klicka på ditt namn (om du loggar in via en enhet med mindre skärm visas en symbol som liknar en människa) och välj Inställningar

  3. Kontrollera att vi har rätt mejladress och mobilnummer till dig under Kontaktuppgifter. Glöm inte att klicka på Spara och signera om du ändrar något

  4. Under Utbetalningskonto väljer du bank och lägger till kontonummer. Klicka på Spara ändringar. Om det finns ett konto registrerat sedan tidigare, kontrollera att det är rätt. Om inte, klicka på Ändra konto och uppdatera informationen

Så fungerar återbäring

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att när det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra försäkringskunder. Du som har en sakförsäkring hos oss, till exempel en bil- eller hemförsäkring, har möjlighet att få tillbaka en del av din försäkringspremie. Dina inbetalade premier styr hur mycket du får tillbaka.

Återbäringsbeskedet skickas ut efter sommaren. Där kan du läsa mer om hur mycket just du får i återbäring. Pengarna betalas ut till hösten och därför är det viktigt att du registrerar ditt bankkonto hos oss. 

Har du frågor om återbäringen? Kontakta oss gärna på 0521-27 32 70 eller på aterbaring@lansforsakringar.se, men tänk på att du inte kan lämna ditt kontonummer i ett mejl!

About your bonus in English

Inte försäkringskund än?

Återbäringen delas ut till våra sakförsäkringskunder. Genom att flytta dina försäkringar till oss så får du ta del av många fördelar:

  • Hela din privatekonomi samlad på ett ställe. Tryggt och enkelt!
  • Guldkundserbjudande med upp till 20 procent rabatt på dina försäkringar och flera andra förmåner. Läs mer
  • Vara en del av ett kundägt företag där överskottet går tillbaka till dig som är kund.