Student

Trygghet för dig som studerar

Försäkringen för dig som är student med eget boende

Försäkringen för dig som är student med eget boende. Här kan du ta reda på vad din försäkring kostar och hur du tecknar den. Du kan också kontakta oss så hjälper vi till att hitta en lösning som passar dig och dina behov.

25 % rabatt på hemförsäkring & bilförsäkring

Erbjudandet gäller för dig som ännu inte fyllt 25 år. Det ska vara enkelt att vara ung.

Läs mer om erbjudandet
Informationen gäller för Länsförsäkringar Älvsborg

Hemförsäkring för studenter

Ska du plugga vidare efter gymnasiet och flytta hemifrån behöver du en egen hemförsäkring. Dina föräldrars hemförsäkring gäller inte.

Du behöver ha en egen försäkring för ditt hem och dina saker. I din hemförsäkring har du också ett skydd när du reser utomlands om olyckan skulle vara framme.

Mer om reseförsäkringar

Innan 25 – vårt paket för dig som är under tjugofem

Med vårt paket Innan 25 får du 25 procent rabatt på våra försäkringar. Dessutom har du allt du behöver samlat på ett ställe. Det här är försäkringsformen för dig som är upp till 25 år och bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Det ska vara enkelt  att vara ung.

Teckna vår Innan 25 direkt 


Viktig information om studentförsäkring

Här hittar du bland annat villkor och förköpsinformation och annan information som det är viktigt att du läser. Spara gärna ner eller skriv ut den så har du den tillgänglig.


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

Mer om att vara kund hos oss

Anmäl skada

Otur kan drabba vem som helst. Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt på sajten. 

Mer om skadeanmälan