Årets bilplåtverkstad 2023 utsedd

Genom att kontinuerligt prioritera kundens behov och samtidigt ta ansvar för miljön och samhället har Bilskadecenter Mittsverige AB tagit hem utmärkelsen Årets bilplåtverkstad 2023.

Årets bilplåtverkstad 2023 - Bilskadecenter Mittsverige AB

Utmärkelsen delades ut på Norra berget i Sundsvall den 16 april och det var ett stolt gäng som tog emot utmärkelsen. 

Syftet med utmärkelsen är att stimulera bilplåtverkstäder i länet som samarbetar med oss att vilja ge utmärkt kundservice och att minimera miljöpåverkan av skadereparationer.

Verkstäderna kan månadsvis följa sina resultat och intresset för utmärkelsen är stort år efter år. Det är viktigt för oss att våra avtalade verkstäder tar hand om, och servar våra kunder på absolut bästa sätt. Vi märker också att verkstäderna blir allt bättre på att utföra miljömässigt hållbara reparationer.

Icons/70px/Quotation-mark-70
Det är femte året som vi delar ut denna utmärkelse och det är roligt att se att våra avtalade verkstäder är så engagerade.
Christer Norman, gruppchef fordonsskador

Hur Årets bilplåtverkstad utses 

Alla plåtverkstäder i länet,som har avtal med LF Västernorrland, och som utför minst 20 skadereparationer för vår räkning per år, har haft möjlighet att vara med och tävla om utmärkelsen. Undersökningen pågår under hela året, räknat från 1 januari, och därefter koras vinnaren. 

Det som mäts, viktas och summeras är andelen begagnade delar i reparationerna, andelen plastreparationer samt kundnöjdheten. Resultatet 2023 baseras på runt 2 500 reparationer som är utförda hos de 21 verkstäderna i länet som deltagit i tävlingen. De mindre verkstäderna har gjort cirka 20-50 reparationer under året, medan de större har gjort runt 150-200 reparationer. 

Läs mer om vårt miljöarbete här.

Se alla nyheter