Kostnadsfri lagning av stenskott

Laga stenskottet innan det spricker och du måste byta hela vindrutan. Det går snabbt och som kund hos oss betalar du ingenting – vi bjuder på självrisken. Snabbare, billigare – och bättre för miljön!
  • Du sparar pengar (om rutan behöver bytas betalar du en självrisk på 1500 kr)
  • Det går snabbt, ca 30 minuter
  • Det är bättre för miljön att laga ett stenskott istället för att byta hela rutan

Du lagar, vi betalar!

För dig som har bilen försäkrad hos oss bjuder vi på självrisken om stenskottet går att laga. Går rutan inte att laga och den måste bytas betalar du självrisken på 1 500 kronor. 

Du kan laga stenskott på vindrutan på alla typer av bilmodeller, oavsett ålder på bilen.

Har du en Toyota Bilförsäkring eller Lexus Bilförsäkring?

Kontakta i så fall din lokala märkeshandlare för att få stenskottet lagat.

Erbjudande

Vi vill att fler väljer att laga stenskottet istället för att byta hela vindrutan. Om du lagar ditt stenskott, men rutan ändå spricker inom en 3-månadersperiod, får du vindrutan utbytt utan att behöva betala självrisken på 1 500 kronor.

Erbjudandet gäller hos samtliga avtalsverkstäder och under förutsättning att du går till samma verkstad där stenskottet lagades.

Erbjudandet gäller till och med den 31 december 2022.

Om du har en Toyota eller Lexus hänvisar vi dig att laga din glasskada kostnadsfritt hos din märkesverkstad – Bilglas Toyota eller Bilglas Lexus.

Ta hjälp av AI

Hos både Carglass och Ryds Bilglas kan du ta hjälp av en digital AI-tjänst, som på bara några sekunder bedömer skadan på din bilruta. Du fotograferar skadan och får på bara några sekunder får du en bedömning om stenskottet behöver lagas.

Länsförsäkringar Västerbotten