Trygghetsbesök

Vår skadeförebyggare kommer hem till dig

Vi vill att du ska känna dig så trygg som möjligt i ditt hem. För att minska risken för vattenskador, bränder och inbrott hemma hos dig som har din villa försäkrad hos oss vill vi hjälpa dig kontrollera dina våtrum och ditt kök, samt se över ditt brand- och inbrottsskydd. Helt kostnadsfritt.

Få koll på skaderiskerna i ditt hem

Boka hembesök

Boka in ett besök av vår skadeförebyggare Rikard Larsson för en genomgång av din villa. Besöken sker på vardagar under kontorstid och tar i genomsnitt en timme. Under tiden får du en diagnos över hur läget är i ditt hem samt många råd och tips hur du kan minska skaderiskerna.

Så går trygghetsbesöket till

  1. Försäkringsbrev och protokoll

    Besöket startar med att vår skadeförebyggare går igenom ditt försäkringsbrev tillsammans med dig. Du får också ett vattenlarm eller brandvarnare som tack för att du hjälper oss att minska skaderiskerna. Ett par dagar efter besöket får du ett protokoll skickat till dig.

  2. Vatteninstallationer i köket

    Vår skadeförebyggare kontrollerar vatteninstallationer i köket. Dessutom kontrolleras att köket är gjort utifrån de bygg- och branschregler som gällde när köket byggdes. Här får du också tips om hur du kan fuktsäkra ditt kök på ett enkelt sätt.

  3. Alla våtrum gås igenom

    Skadeförebyggaren går igenom dina våtrum och undersöker att de följer de bygg- och branschregler som gällde när de byggdes eller renoverades. Områden där det finns risk för läckage som runt duschen, badkaret och golvbrunnen kontrolleras, samt att ytskiktens svetsar och fogar är täta och rörgenomföringar i golv och väggar är tätade på rätt sätt.

Intresseanmälan Trygghetsbesök

Jag godkänner att mina uppgifter används i enlighet med GDPR.

Så behandlar vi personuppgifter

 

Vår skadeförebyggare

Rikard Larsson kan det här med kök och badrum. Han har full koll på alla branschregler med 17 års erfarenhet av bygg- och vvsbranschen, och har tidigare drivit egen snickarfirma i Sunne.

I sin roll som skadeförebyggare hos oss på Länsförsäkringar Värmland hjälper han våra kunder med att svara på frågor angående ombyggnationer/renoveringar och om brandskydd samt gör trygghetsbesök. Så att vi tillsammans i ett tidigt skede kan upptäcka risker för exempelvis vatten- och brandskador.


Länsförsäkringar Värmland