Din lokala bank

Välkommen till oss i Värmland. Hos oss får du en fullsortimentsbank som har allt du behöver som bankkund. Självklart ger vi dig personlig rådgivning. Du hanterar enkelt din ekonomi var och när du vill och vi finns på plats när du behöver oss.

Det lönar sig att välja en kundägd bank

Våra tjänster

  • Personlig rådgivning
  • Vardagsekonomi (konton och bankkort)
  • Bolån, privatlån, kreditkort
  • Spara, placera och pension
  • Digitala tjänster
  • Företags- och lantbruksbank
  • Fastighetsförmedling

Ekonomisk trygghet för dig och din familj

Våra kontor i Arvika, Karlstad och Sunne har öppet alla vardagar. Har du enklare bankärenden hjälper vi dig gärna via telefonbanken 0771- 666 555 eller direkt i vår kundentré på våra kontor. Om du behöver rådgivning ringer du oss och bokar ett möte. Vi erbjuder givetvis digitala möten och du kan enkelt kontakta oss via Mina sidor.

Vi som jobbar på banken

Att byta bank - vi tar hand om allt det praktiska

Det är enkelt att byta bank. Vi kontaktar dig för ett möte då vi tillsammans går igenom dina behov och vad ditt bankbyte innebär. Vi tar kontakt med din nuvarande bank, och genomför de åtgärder som vi kommit överens om.

Enkelt att bli bankkund med BankID

Som bankkund får du ett konto, bankkort och tillgång till flera betaltjänster.

För att ansöka behöver du vara minst 18 år och ha BankID och en giltig svensk id-handling. Vi svarar dig via sms inom en arbetsdag. Om ni är två som ska dela på kontot är ni välkomna att kontakta oss, så hjälper vi er.

Bli Guldkund

Om du redan har din boendeförsäkring hos oss är steget inte långt att även bli en av våra Guldkunder. Som Guldkund samlar du dina försäkringar och bankärenden hos oss och får bland annat gratis årsavgift på bank- och kreditkort och 20% rabatt på dina och hushållets sakförsäkringar. 

Läs mer om Guldkund