­

IT-jobb på Länsförsäkringar AB

Just nu söker vi 100 nya medarbetare inom IT och digitalisering

Vill du vara med och forma Länsförsäkringars digitala framtid? Drivs du av utmaningar och förändring? Vi befinner oss i centrum av en fantastiskt spännande resa på Länsförsäkringar där digital förflyttning är i fokus. Se våra lediga jobb nedan.

Vi går nu mot en modern infrastrukturleverans byggd på agila arbetssätt och molnbaserade leveranser då det förändrade kundbeteendet har satt en ny agenda för oss som företag men också som IT-organisation. Vi är utsedda till finansbranschens mest innovativa företag för tredje året i rad enligt "Svenskt Innovationsindex" och vårt varumärke är också branschbäst inom hållbarhet. Hos oss kan du arbeta med IT-arkitektur, DevOps, systemutveckling, test & kvalitetssäkring, UX design, datahantering, analys med mera. Du är med och förvandlar idéer och visioner till verklighet och tar fram nya tekniska lösningar och får följa ett projekt hela vägen fram till kundupplevelsen. Möjligheterna finns helt enkelt för dig som vill utvecklas inom IT/Tech. 

Icons/70px/Quotation-mark-70
Vill du vara med och forma Länsförsäkringars digitala framtid?
Ulrica Holmgren, CIO Länsförsäkringar AB

Bli en del av kärnan i vår digitala transformation 

Vi har en hållbar och långsiktig målbild där vi nu ska växla upp och utöka med 25 medarbetare på vår avdelning Infrastructure and Operations. I&O är kärnan i denna transformation och vi ska övergå till en produktorienterad organisation där målbilden är agila arbetssätt, molntjänster, automatiserade flöden, samt stabila och prediktiva leveranser. Vi utgår alltid från verksamhetens behov, där vårt leveransteam koordinerar just leveransen mot verksamheten. Vårt produktteam äger och driver produkt- och tjänsteutveckling där de ansvarar för att funktion och operationell kvalitet möter behoven och överenskommelser.

Tillsammans tar vi modern IT-utveckling till nästa nivå. Låter det intressant?

Icons/70px/Quotation-mark-70
I&O går nu från en traditionell Plan, till att bli mer agila, där teamen är organiserade kring produkter med ett e2e-ansvar för utveckling, förvaltning, drift och effektivitet.
Mikael Svenonius, Chef Core Infrastructure Services

Vi ska vara den bästa partnern

Vi är en hållbar och långsiktig arbetsgivare där du får utvecklas och vara dig själv. För att leverera på vårt uppdrag och nå våra mål vill vi vara den bästa arbetsgivaren med stolta och engagerade medarbetare. Tillsammans levererar vi branschens bästa utveckling, service och affär till länsförsäkringsbolagen och det gör vi genom tydligt kundfokus och helhetssyn.Vi gör Länsförsäkringar AB till en ännu bättre arbetsplats och är länsförsäkringsbolagens bästa partner.

Vår kultur bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Som arbetsgivare vill vi bidra till ett hållbart arbetsliv genom livets alla skeenden och erbjuder sjukvårdsförsäkring, löneutfyllnad vid föräldraledighet, friskvårdsbidrag samt eget gym i våra lokaler, subventionerad lunch och tjänstepension. Vi utvecklar ett flexibelt arbetssätt, moderniserar våra lokaler och har en god företagskultur vilket skapar en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i.

Välkommen till Länsförsäkringar AB!

Mer om oss som arbetsgivare

I länsförsäkringsgruppen arbetar cirka 7900 medarbetare och 2300 av dem finns på Länsförsäkringar AB med placering på Gärdet i Stockholm.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra IT-jobb är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter i annonsen. Eller skicka ett mejl till Sana eller Carl i vårt rekryteringsteam hr-support@lansforsakringar.se. Skriv gärna ”IT-jobb” i ämnesraden.