­

IT-jobb på Länsförsäkringar AB

Just nu söker vi 100 nya medarbetare inom IT och digitalisering

Är du på en plats i livet där du känner att du lockas av omväxlande och tekniskt utmanande uppdrag, men önskar lite mer trygghet och långsiktighet? Det är vad Länsförsäkringar AB kan erbjuda. Se lediga jobb nedan.

Du är med och förvandlar idéer och visioner till verklighet och tar fram nya tekniska lösningar och följa ett projekt hela vägen fram till kundupplevelsen. Vi jobbar ofta i tvärfunktionella team där analys och tester är en del av vår vardag för att höja kvalitén och möta våra kunders behov. Teknikutvecklingen går fort och vi har vunnit många priser genom nytänkande av digitala tjänster.

Icons/70px/Quotation-mark-70
Sök ett IT-jobb på Länsförsäkringar AB
Ulrica Holmgren, CIO Länsförsäkringar AB

Vi erbjuder

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – vår kultur bygger på självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi utvecklar ett flexibelt arbetssätt och med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv.

Mer om oss som arbetsgivare

I länsförsäkringsgruppen arbetar cirka 7200 medarbetare och 2200 av dem finns på Länsförsäkringar AB med placering på Gärdet i Stockholm.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra IT-jobb är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter i annonsen. Eller skicka ett mejl till Sana eller Carl i vårt rekryteringsteam hr-support@lansforsakringar.se. Skriv gärna ”IT-jobb” i ämnesraden.