Sänkt pris på många modeller

En trygg bilförsäkring som ger ett bra och brett skydd vid krock, olycka och otippade händelser. Du som ny kund får 15 % rabatt när du tecknar online och har du fler försäkringar hos oss kan du få ännu mer rabatt. Teckna idag så startar försäkringen när din befintliga löper ut.

En trygg bilförsäkring för storstan

  1. Ingen premiehöjning efter skada

  2. Allrisk ingår - om du tex tankar fel drivmedel eller tappar bort bilnyckeln.

  3. Assistans och räddning om du får fel på bilen

Helförsäkring - ett heltäckande skydd

Det mest omfattande och heltäckande skyddet får du om du har en helförsäkring. Förutom det grundläggande skyddet som du får av trafik- och halvförsäkringen så ersätter helförsäkringen även skador på din egen bil vid en trafikolycka eller skadegörelse, även om felet är ditt. Till exempel om du råkat backa in i en stolpe eller om någon repat lacken på din bil när den stått parkerad.

Helförsäkringen täcker för alla händelser, oavsett om bilen står still eller är i rörelse. En försäkring som passar dig som bor och kör bil i Stockholm.

När bör du välja en halvförsäkring?

Om du köper en ny bil ingår ibland en vagnskadegaranti under de tre första åren. Då kan det vara en god idé att välja en halvförsäkring den första tiden. För bilar upp till åtta år ingår även allrisk som ger dig ett extra skydd för vissa plötsliga och oförutsedda skador. Till exempel om du råkar spilla kaffe i bilen, eller tankar fel drivmedel.

Halvförsäkringen täcker inte skador som din bil fått genom en trafikolycka som du själv orsakat. Den täcker heller inte skadegörelse eller annan yttre olyckshändelse, till det behöver du en helförsäkring.

Läsa mer om vad som ingår i vår halv- och helförsäkring.

Räkna ut pris och teckna bilförsäkring

Villkor
Rabatt på personbilsförsäkringen gäller nytecknad försäkring i 12 månader och endast om man tecknar på vår webbplats. Försäkringsgivare är Länsförsäkringar Stockholm. Vissa bilar är undantagna - gör en beräkning i vår köptjänst så ser du om just din personbil omfattas av rabatten. 

Tänk på att försäkra din bil från dag ett
Din bil måste ha minst en trafikförsäkring från och med samma dag du köper bilen. Den tidigare ägarens försäkring gäller inte. Tecknar du ingen försäkring tas det ut en lagstadgad avgift för varje dag som bilen inte är försäkrad.


LF Stockholm