Förverkliga drömmen

Börja spara till ditt frihetskapital

Det är lättare och roligare att spara när du har ett mål. Därför får alla våra bankkunder Sparnavigatorn när man laddar ner vår bankapp, helt kostnadsfritt. Där kan du sätta upp dina mål, stora som små och vi vägleder dig vidare till ett effektivare, enklare och roligare sparande.

Är du nyfiken på att se när du kan nå din dröm? Prova vår enklare version av Sparnavigatorn här nedan:

Kontakta mig

Bli bankkund direkt med Mobilt BankID

Ansök om att bli bankkund så får du ett privatkonto, ett bankkort, tillgång till vår mobilapp och Mina sidor. Du behöver ett Mobilt BankID och en giltig svensk id-handling.

Sparakampanj_epi_ny_Rityta 1.jpg

Hållbart fondsparande
När du väljer att spara hos oss väljer du att spara hållbart. Ansvarsfulla investeringar handlar om att investera i bolag som tar hänsyn till miljö och klimatfrågor samt mänskliga rättigheter, arbetsvillkor och god affärsetik. 

Så sparar vi hållbart

Visste du att:

  • Nöjdhet och tacksamhet är vanligt förekommande känslor vid tanken på ens befintliga sparande.

  • Nästan varannan svensk har någon gång känt sig stressad över att inte ha tillräckligt med sparpengar.

  • Drygt 6 av 10 tror att ekonomi och pengar skulle kunna vara en bidragande orsak till att man väljer att stanna i en dålig relation.

  • 95 % av svenskarna vill ha en tillräckligt stor buffert för att kunna ta beslut i livet som är gynnsamma för dem.

Fonder

Att börja spara i fonder kan vara lätt. Dessutom ger du pengarna chansen att växa snabbare än om de bara ligger på ett sparkonto. Följ våra fyra enkla steg och kom igång med ditt fondsparande direkt! 

Investeringssparkonto

ISK

Du kan köpa, sälja och byta hur ofta du vill och slipper deklarera och beskatta enskilda vinster. Och så sköter vi skatteuträkningen åt dig!

Sparkonto

Väljer du att spara i ett sparkonto är dina pengar lättåtkomliga. Det passar dig som vill månadsspara till något särkilt eller som en extra trygghet. 

Vi blev Årets fondbolag 2019!

Länsförsäkringar tilldelades i år utmärkelsen "Årets fondbolag" av fondanalysföretaget Morningstar. Det är första gången ett svenskt bolag får utmärkelsen och vi är extra glada att våra kunder får tillgång till så många fonder med bra tillväxt!

Är du en hållbarhetsintresserad sparare? Följ fondens hållbarhetsvärde och hållbarhetsbetyg som sätts av Morningstar tillsammans med Sustainalytics.

Flera av våra fonder har fyllt i Hållbarhetsprofilen så att du på ett enkelt sätt kan se vilka hållbarhetskriterier som ingår i förvaltningen av en fond.