Förverkliga drömmen

Börja spara till ditt frihetskapital

Visste du att:

  • Nöjdhet och tacksamhet är vanligt förekommande känslor vid tanken på ens befintliga sparande.

  • Nästan varannan svensk har någon gång känt sig stressad över att inte ha tillräckligt med sparpengar.

  • Drygt 6 av 10 tror att ekonomi och pengar skulle kunna vara en bidragande orsak till att man väljer att stanna i en dålig relation.

  • 95 % av svenskarna vill ha en tillräckligt stor buffert för att kunna ta beslut i livet som är gynnsamma för dem.

Fonder

Att börja spara i fonder kan vara lätt. Dessutom ger du pengarna chansen att växa snabbare än om de bara ligger på ett sparkonto. Följ våra fyra enkla steg och kom igång med ditt fondsparande direkt! 

Investeringssparkonto

Du kan köpa, sälja och byta hur ofta du vill och slipper deklarera och beskatta enskilda vinster. Och så sköter vi skatteuträkningen åt dig!

Aktier och värdepapper

Aktier passar dig som vill ha möjlighet till högre avkastning på ditt sparande, samtidigt som du känner till riskerna, att en aktie både kan sjunka och stiga i värde. 

Testa att sätta sparmål i Sparnavigatorn!

Kontakta mig

Bli bankkund direkt med Mobilt BankID

Ansök om att bli bankkund så får du ett privatkonto, ett bankkort, tillgång till vår mobilapp och Mina sidor. Du behöver ett Mobilt BankID och en giltig svensk id-handling.

Sparakampanj_epi_ny_Rityta 1.jpg

Frihetskapital

Vi vill få fler Stockholmare att öka känslan av ekonomiskt inflytande, för att undvika att hamna i en situation där de inte kan påverka sin tillvaro på grund av för lite pengar på sparkontot. 

Vi blev Årets fondbolag 2019!

Länsförsäkringar tilldelades i år utmärkelsen "Årets fondbolag" av fondanalysföretaget Morningstar. Det är första gången ett svenskt bolag får utmärkelsen och vi är extra glada att våra kunder får tillgång till så många fonder med bra tillväxt!

Är du en hållbarhetsintresserad sparare? Följ fondens hållbarhetsvärde och hållbarhetsbetyg som sätts av Morningstar tillsammans med Sustainalytics.

Flera av våra fonder har fyllt i Hållbarhetsprofilen så att du på ett enkelt sätt kan se vilka hållbarhetskriterier som ingår i förvaltningen av en fond.