Vi delar ut 400 miljoner kronor till våra kunder

2022 var ett bra år – vi hade färre olyckor och skador än beräknat. Därför kan vi dela ut återbäring i år! Att du som kund (och delägare) kan få återbäring är en av många anledningar att välja ett lokalt och kundägt försäkringsbolag. Registrera ditt mobilnummer så får du pengarna direkt in på ditt bankkonto.

We will distribute SEK 400 million to our customers
Read all about our bonus (återbäring) in English

Du får din återbäring via Swish

Vi kommer att swisha dig din återbäring, så se till att vi har det mobilnummer som du har kopplat till Swish. Du kan se vilket mobilnummer vi har till dig eller lämna ditt mobilnummer via appen eller Mina sidor. Om du inte hittar rätt, kan du följa våra enkla guider. Vi behöver ha ditt mobilnummer senast den 31 oktober 2023.

Guider

Lämna mobilnummer via appen

Har du laddat ner vår app? Då kan du enkelt lämna ditt mobilnummer till oss. Logga in i appen, gå in under Inställningar och klicka på ditt namn. Det går på ett kick! Är det trixigt? Då kan du se vår guide som visar dig steg-för-steg hur du går tillväga.

Lämna mobilnummer via Mina sidor

Vill du lämna ditt mobilnummer via Mina sidor? Logga in, klicka på ditt namn och välj Inställningar. Under Kontaktuppgifter kan du lämna ditt mobilnummer och din e-postadress. Vill du se hur det går till steg-för-steg? Klicka på guiden nedan.

Är du företagskund? Läs mer om återbäringen till företags- och lantbrukskunder

Frågor & svar


LF Skåne