Länsförsäkringar växer med sju skadereglerare i Sundsvall – startar ny skadeavdelning

I september startar Länsförsäkringar Västernorrland en helt ny skadeavdelning för fordonsskador. Satsningen innebär att bolaget rekryterar sju skadereglerare till Sundsvall.

Lennart Törnkvist

Länsförsäkringar Västernorrland finns på fem orter i länet och har idag en skadeavdelning med 29 medarbetare som hjälper privat-, företag- och lantbrukskunder i länet med alla typer av skador. Den nya avdelningen ska arbeta med fordonsskador för företagskunder i hela Sverige på uppdrag av Länsförsäkringar AB.

- Det känns jätteroligt att vi med denna etablering kan bidra till nya arbetstillfällen inom försäkringsbranschen i länet. Vi satsar också på våra lokala kontor och kan under nästa år erbjuda våra medarbetare på den nya avdelningen ett nyrenoverat kontor på Storgatan i centrala Sundsvall, säger Mikael Bergström, vd på Länsförsäkringar Västernorrland.

- I september ska vi rekrytera sju skadereglerare för fordonsskador med placering i Sundsvall. Vi ser väldigt mycket fram emot att få nya kollegor och tillsammans bygga upp den nya avdelningen, säger Lennart Törnkvist, skadechef på Länsförsäkringar Västernorrland.

Dokument & länkar

Lokal statistik och expertkommentarer: Våra experter finns på plats på våra kontor i Sundsvall och Härnösand och kan bidra med lokal statistik samt kommentera aktuella händelser eller svara på frågor inom sina specialistområden. Vi har lokala experter inom privatekonomi, försäkring, pension, bostadsmarknaden, naturskador, trafikskador, brandskador, vattenskador och personskador. Kontakta våra experter direkt (https://www.lansforsakringar.se/vasternorrland/privat/om-oss/press-media/vara-experter/) Länsförsäkringar Västernorrland är ett av 23 lokalt förankrade och självständiga länsförsäkringsbolag. Vi erbjuder ett brett utbud av bank- och försäkringstjänster till privatpersoner och företag. I över 175 år har vi verkat i Västernorrland. Vi ägs av våra kunder och finns där de finns. Du hittar våra kontor i Härnösand, Sundsvall, Örnsköldsvik, Kramfors och Sollefteå. 

Se alla pressmeddelanden