Vi söker nya medarbetare

Med värme, glädje och energi skapar vi de bästa förutsättningarna för våra kunder i ett kundägt bolag och tillsammans med 22 andra länsförsäkringsbolag lovar vi dig en unik och utvecklande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du vara med och skapa trygghet och möjligheter för våra kunder, i vår del av Skåne.

Medarbetare
Foto: Sven Persson, swelo.se

Försäkringsrådgivare Privat

Som vår Försäkringsrådgivare vill du bli bra på det du gör och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, vi vill att våra kunder ska känna ett stort förtroende i kontakt med dig och oss. Som person har du en hög kommunikativ kompetens, har lätt för att samarbeta och ser styrkan i att arbeta tillsammans. När du ser att något behöver göras tar du gärna initiativ för att förenkla och förbättra för allas bästa och delar med dig av din kunskap.

Du är en initiativtagare som deltar i utvecklingsprojekt för att utveckla ditt och bolagets arbete framåt och skapar kundanpassade möten. Du träffar kunder både genom spontanbesök, bokade möten på kontoret, digitala möten och via telefon. Du kommer även proaktivt ta kontakt med våra kunder, främst via telefon. I din kontakt med våra kunder representerar du bolaget och därför ska helt enkelt vilja och kunna leverera kundupplevelser i världsklass.

I jobbet är det också viktigt att ha ett intresse för utvecklingen som sker inom digitalisering, teknik och försäkringsområdet eftersom du är med och utvecklar försäkringsverksamheten och bolaget. Att du har lätt för att ta till dig information och kunskap är med andra ord viktigt för att lyckas i rollen.  

Hos oss får du helt enkelt vara med och skapa trygghet för våra kunder, i vår del av Skåne. 

Skicka in din ansökan om att bli vår Försäkringsrådgivare Privat

Skaderådgivare Motor

Som vår Skaderådgivare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och du vill likt vi att våra kunder ska känna ett stort förtroende i kontakt med oss. Du vet hur man skapar och vårdar en god kundrelation och du ser det som meningsfullt och kul att hjälpa våra kunder både via telefon, digitalt eller på kontoret. Som person ser du styrkan i att jobba tillsammans och din drivkraft tar dig ständigt framåt.

Hos oss kommer du att tillhöra en grupp skaderådgivare som är fördelade på våra båda kontor. I gruppen arbetar alla tillsammans och mål- och resultatinriktat både enskilt och i grupp. Du är öppen och har en positiv attityd både mot dina kollegor och våra kunder. Det är också en fördel om du har intresse för bilar, men det är inget krav.

Större delen av din dag fyller du med digitalt arbete, där kunden alltid är i fokus. Främst jobbar du i våra interna system och har kontakt med kunder via telefon och mejl. Alla dessa mötesformer ställer krav på att du kan uttrycka dig på ett bra sätt både i tal, skrift och med ditt kroppsspråk. Du tar dig tid att hjälpa kunden och förklarar på ett enkelt och tydligt sätt vad som kommer att hända härnäst i deras ärende.

Tjänsten innebär mycket ansvar då du dagligen tar beslut om ersättning och utreder vem som är ansvarig för skada eller olycka. Beslut tar du utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Även arbetsledning, budget och ansvar för system, projekt och program är något du behöver trivas med att hantera.

Bli vår nya Skaderådgivare Motor, skicka in din ansökan redan idag

Kundrådgivare Bank

Som vår Kundrådgivare brinner du för goda kundrelationer och erbjuder privatpersoner våra bankprodukter. Du hjälper också till att boka in kundbesök till våra bankrådgivare och arbetar för både nya och befintliga kunders bästa.

Du har tid att lyssna, fråga och förstå vad kunden du möter behöver. Ditt huvudsakliga fokus är att kunden ska vara nöjd med sitt möte hos oss och nyckeln dit tror vi är genom att även fånga upp kundens behov av våra tjänster inom bank, försäkring och fastighetsförmedling.

Du möter våra kunder både genom spontanbesök, bokade möten, digitala möten och via telefon. Du kommer även proaktivt ta kontakt med våra kunder, främst via telefon.

Hos oss får du helt enkelt vara med och skapa trygghet för våra kunder, i vår del av Skåne. 

Bli vår nya Kundrådgivare Bank, läs mer och skicka in din ansökan

Vill du vara en del av något större?

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Hos oss är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till företaget som helhet.

Välkommen att bli en del av oss.

Se alla nyheter