Investering på gång?

Vet du om att du kan finansiera ditt företags investeringar genom vårt finansbolag? Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till oss på Länsförsäkringar. Du som företagare erbjuds heltäckande finansieringstjänster med rådgivning – främst leasing, avbetalning och lån, för t ex fordon, maskiner, kontor och inventarier.

Din investering kan vara ett stort beslut – vi hjälper dig!

När du väljer att investera i t ex en bil eller en affärsmöjlighet finns flera alternativ. Oavsett om det är dags för din första större investering, du ser en ny affärsmöjlighet eller är i en tillväxtfas så ger dig rätt finansiering större möjligheter och en längre planeringshorisont. Vi hjälper dig att räkna på ett förmånligt upplägg.

Enkel och förmånlig billeasing för dig som företagare

Funderar du på företagsbil? Då kan smidig och förmånlig billeasing vara rätt för dig. Välj bil själv, Wasa Kredit är märkes- och leverantörsoberoende och finansierar både person- och transportbilar för företagare.

Genom Wasa Kredit får du bland annat
  • Fri rådgivning och lång branscherfarenhet
  • Hjälp med allt från upphandling till leverans
  • Möjlighet att byta leasingbil när du vill
  • Rabatt på bränsle och däck

Bra villkor, smidig handläggning och snabba svar

Wasa Kredit har lång erfarenhet av finansiering. Vi hjälper dig med alla kontakter för att du ska få rätt finansiering och en smidig hantering. Följ länken nedan och ta del av våra fördelaktiga leasingpaket.

Leasingpaket & erbjudanden för företagare - Wasa Kredit

Kontakta din bankrådgivare inför nästa steg

Se alla nyheter