Reseförsäkring

Extra trygghet under resan

I din hemförsäkring ingår en reseförsäkring. Men i vissa fall kan du vilja ha ett mer omfattande skydd. Teckna utökat reseskydd så får du bland annat avbeställningsskydd och ersättning om du blir försenad.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Reseskydd

Automatiskt skydd för dig med hemförsäkring

Har du en hemförsäkring hos oss så ingår det ett grundläggande reseskydd, inklusive avbeställningsskydd, för dig och din familj som täcker resor i hela världen under resans första 45 dagar.

Reseskydd/reseförsäkring

Vid längre utlandsvistelse

Utökat reseskydd för en längre tid

Vid en längre utlandsvistelse för exempelvis studier eller arbete räcker inte det skydd du har i din hemförsäkring. Här hittar du en försäkringslösning som är anpassad efter dina behov.

Vid längre utlandsvistelse

Råd vid resa

Allt du behöver veta inför och under resan

Här hittar du praktiska tips inför din resa, allt om bilsemestern och hur du beställer resekort. Här finns också viktig information om var du kan vända dig om du drabbas av skada eller sjukdom i utlandet. 

Råd vid resa


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

 

Anmäl skada

Otur kan drabba vem som helst. Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt på sajten. 

Mer om skadeanmälan


Råd och tips för att förebygga skador

Varje år inträffar tusentals skador i svenska hem. Många av dem hade kunnat undvikas med enkla förebyggande åtgärder. Du kan undvika skador och bekymmer genom att följa våra råd och tips. 

Även om försäkringar är till för att hjälpa till när olyckan redan är framme så innebär en brand eller en vattenskada förstås bekymmer för den som drabbas. Därför är varje skada som vi tillsammans kan undvika en framgång.

Förebygga skador