Skydda din fastighet – installera en vattenfelsbrytare

Med en vattenfelsbrytare övervakar du ditt trycksatta system och förhindrar skador som uppstår vid oönskade vattenläckage. Det ger en extra trygghet både när huset är tomt men även då du är hemma. Vattenfelsbrytaren detekterar både små förödande droppläckage och flödesläckage som sker då ett rör brister.

Har du råkat ut för en vattenskada? Känner du någon som har stått där med vatten överallt? Då vet du vad det drar med sig i kostnad, arbete och obehag.

Vattenskador i bostäder kostar årligen flera miljarder kronor. Även om din försäkring oftast skyddar dig ekonomiskt för att återställa bostaden får du räkna med både självrisk och åldersavdrag på det som skadas. Det absolut bästa sättet att skydda sig mot vattenskador är att installera en vattenfelsbrytare. 

Vattenfelsbrytare – installera i skadeförebyggande syfte

På Länsförsäkring Kronoberg prioriterar vi skadeförebyggande insatser. Därför har vi tagit fram ett erbjudande tillsammans med Växjö Värmepump & VVS AB som du som kund kan nyttja bestående av en standardinstallation av en vattenfelsbrytare. Klicka här för att läsa mer. Priset för en standardinstallation inkl bidrag är 5495 kr efter ROT.

Ta del av erbjudandet genom att:

Kontakta skadeforebygg@lfkronoberg.se eller höra av dig direkt till Växjö Värmepump & VVS AB via info@vaxjovvs.se.se eller telefon: 0470 246 66 och ange ditt försäkringsnummer. Ditt LFK-bidrag (Länsförsäkring Kronoberg-bidrag) dras av från fakturan av Växjö Värmepump & VVS AB efter installation.

Välkommen att kontakta oss via skadeforebygg@lfkronoberg.se om du har några frågor eller funderingar! 

På Länsförsäkring Kronoberg prioriterar vi skadeförebyggande insatser. Om du trots allt skulle drabbas av en vattenskada, slipper du självrisken.

 

Vill du anlita din egna rörmokare för att installera en godkänd vattenfelsbrytare betalar vi ut 2500 kr i bidrag om din fastighet är försäkrad hos oss. Bidraget betalas ej ut på installationer / beställningar utförda innan 2023.

För att få ditt bidrag utbetalt ska följande skickas in: Kopia på betald faktura samt adress och kontaktuppgifter. Detta skickas till skadeforebygg@lfkronoberg.se