Skydda din fastighet – installera en vattenfelsbrytare

Skydda din fastighet – installera en vattenfelsbrytare

Med en vattenfelsbrytare kan man stänga av vattnet lika lätt som att släcka en lampa när man lämnar huset för kortare eller längre perioder. När vattnet är avstängt med vattenfelsbrytaren övervakar den vattensystemet för att förhindra läckor. Dessutom slipper du självrisken om du trots allt skulle råka ut för en vattenskada. 

Har du råkat ut för en vattenskada? Känner du någon som har stått där med vatten överallt? Då vet du vad det drar med sig i kostnad, arbete och obehag.

Vattenskador i bostäder kostar årligen flera miljarder kronor. Även om din försäkring oftast skyddar dig ekonomiskt för att återställa bostaden får du räkna med både självrisk och åldersavdrag på det som skadas. Det absolut bästa sättet att skydda sig mot vattenskador är att installera en vattenfelsbrytare. 

Vattenfelsbrytare – installera i skadeförebyggande syfte

På Länsförsäkring Kronoberg prioriterar vi skadeförebyggande insatser. Därför står vi för en del av kostnaden för vattenfelsbrytaren. Om du trots allt skulle drabbas av en vattenskada, slipper du självrisken. Länsförsäkring Kronoberg har avtal med flera installatörer i Kronobergs län som står till din tjänst.

Vattenfelsbrytaren kommer från Nordia Trygghet AB. Läs mer om produkten på www.vattenfelsbrytare.com

Beställ din vattenfelsbrytare idag

Länsförsäkring Kronoberg har avtal med installationsfirmor i Kronobergs län som levererar och installerar vattenfelsbrytaren till dig för 2 740 kr, efter ROT-avdrag och bidrag från oss. Gör din beställning via skadeforebygg@lfkronoberg.se eller ring oss på tel: 0470-72 00 61.

Priset avser en ”normal installation” vad gäller åtkomlighet och dimensioner på befintlig rörinstallation. Du behöver också ha ett eluttag i nära anslutning till vattenfelsbrytaren. Milersättning kan tillkomma.

Ring eller mejla mig gärna