Prova-på-försäkring

Kostnadsfri i en månad

När du har köpt en ny bil vill du förstås ge dig ut på vägarna så fort som möjligt. Innan du gör det, behöver du en försäkring. Genom vår prova-på-försäkring får du ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter helt kostnadsfritt under en månad.

Detta ingår

  1. Helförsäkring

  2. Merförsäkring

    För att skapa en så bra trygghet som möjligt för dig och din bil har vi valt att utöka vår försäkring med ett ytterligare tillägg i form av en MER-försäkring. 

Vem kan ta del av erbjudandet?

Prova-på-försäkringen är helt kostnadsfri och gäller i en månad. Den erbjuds när du köper ditt fordon av en av Länsförsäkringar auktoriserad handlare för personbil och lätt lastbil och som inte är äldre än 15 år. Erbjudandet erbjuds inte till taxi, budbil, hyrbil, vagnparker, bilar för vidareförsäljning (bilhandel) eller reparationsobjekt.

Vad händer när prova-på månaden tar slut?

När din kostnadsfria prova-på period tar slut förnyas försäkringen automatiskt till en ordinarie försäkring med ettårsavtal. Om du inte vill förnya försäkringen hos oss kan du enkelt säga upp den genom att ta kontakt med oss eller gå in på Mina Sidor på lansforsakringar.se. Kom ihåg att du är skyldig enligt lag att ha minst trafikförsäkring på ditt fordon.

Läs om vår bilförsäkring