10 % rabatt på villahemförsäkring

Skydda ditt boende och dig själv

Du kan teckna villaförsäkringen tillsammans med en hemförsäkring – den blir då en villahemförsäkring. Med villahemförsäkringen har du skydd både för byggnaderna och tomten, men även för ditt bohag och dig själv.

Som husägare behöver du en villaförsäkring som skydd mot ekonomisk förlust vid eventuell skada, till exempel brand, läckage och inbrott. Villaförsäkringen skyddar dina byggnader och tomten. För ditt bohag och dina saker - det som på försäkringsspråk kallas lösegendom - behövs också en hemförsäkring.

Du kan teckna villaförsäkringen tillsammans med en hemförsäkring – den blir då en villahemförsäkring. Med villahemförsäkringen har du skydd både för byggnaderna och tomten, men även för ditt bohag och dig själv. I själva hemförsäkringen ingår dessutom viktiga skydd som egendomsskydd, rättsskydd, ansvarsskydd, överfallsskydd, reseskydd, krisskydd och skydd vid identitetsstöld.

Läs mer och teckna din villahemförsäkring här

Skydda ditt boende och dig själv

  1. Trygghetsbesök ingår - en kostnadsfri genomgång av ditt boende
    • Utökat reseskydd ingår
    • Allrisk för lösöre och byggnad
Villkor för erbjudandet

Erbjudandet gäller 10% i rabatt för dig som tecknar din villahemförsäkring hos LF Kalmar under perioden 1/10-31/12 2023. Försäkringen kan ha huvudförfallodag, det vill säga börja gälla, utanför kampanjperioden. Erbjudandet gäller inte för dig som redan är kund med din villahemförsäkring.