Nu ger vi 160 miljoner tillbaka till våra ägare

Allt blir bättre när vi hjälps åt. Det är därför vi ger tillbaka på så många sätt vi kan. Genom rådgivning. Genom att finnas där när olyckan är framme. Och genom att dela på överskottet när det går bra. Nu ger vi tillbaka 160 miljoner kronor till våra försäkringskunder i vår största återbäring någonsin. Här för länet, här för varandra.

Vad är egentligen en återbäring?

Vi är ett lokalt bolag där du som kund är delägare. Om vi har ett år med lägre utgifter än planerat får du tillbaka pengar i form av återbäring. Har du en så kallad sakförsäkring (till exempel en bil- eller hemförsäkring) hos oss så får du helt enkelt tillbaka en del av din försäkringspremie. Det är dina inbetalade premier som styr hur mycket pengar du får tillbaka. 

Se film om vår återbäring

Få pengarna direkt på kontot

Vi börjar betala ut återbäringen under vecka 46 i november. Registrerar du ditt kontonummer på Mina sidor eller i vår app så får du pengarna direkt på ditt bankkonto vid utbetalningen i november. På samma sätt kan du också kontrollera det konto du har registrerat sedan tidigare. Busenkelt!

Så här registrerar du konto

Med kundägda hälsningar

”Jag känner mig glad och stolt över att få leda ett kundägt bolag med en stabil ekonomi som också har ett stort förtroende i länet. Våra länsbor är bra på att ta hand om både sig själva och sina ägodelar – det är framför allt därför vi kan lämna den här återbäringen, som dessutom är rekordstor i år. Tack för att du är kund hos oss.”

Nils-Gunnar Thomsson, tf vd, Länsförsäkringar Kalmar län


Länsförsäkringar Kalmar län