Tillsammans orkar vi

Den psykiska ohälsan bland unga ökar och det behövs fler insatser, från fler håll. Vi på Länsförsäkringar Jönköping vill vara en del av att vända den negativa trenden. Därför ger vi nu extra stöd till ungdomsledare i idrottsföreningar runt om i vårt län. En tränarträning, med fokus på att se, förstå och hjälpa. Ingen kan ensam få våra unga att må bättre. Men alla som varit en del av ett lag vet vad som gäller: Tillsammans orkar vi.

Varför gör vi detta?

Tillsammans gör vi skillnad, därför krokar vi nu arm med länets idrottsföreningar för att nå ut till ungdomarna på deras hemmaplan. 

Läs hela artikeln

Utbilda din förening

Är du eller någon du känner aktiv i en idrottsförening i Jönköpings län? Läs mer och anmäl din förening till utbildningarna. 

Anmäl din förening

Ingen ser hur jag mår

Lycka, gemenskap och tävlingsinstinkt. Känslor man ofta förknippar med föreningslivet. Under alla glada känslor kan klumpen i magen gömma sig.

Se hela kampanjfilmen

Statistik Jönköpings län

Vad säger ungdomarna själva? Var tredje år släpper Region Jönköpings län en rapport där högstadie- och gymnasieelever svarar på frågor om deras mående.

Läs senaste rapporten

Mind

Mind är en oberoende ideell förening som arbetar för psykisk hälsa genom samtalsstöd, utbildningar och forskning.

Läs mer om Mind

Locker Room Talk

Locker Room Talk är en ideell organisation som vill skapa nästa generations förebilder och idrottare, och det startar i omklädningsrummet.

Läs mer om LRT

Samhällsengagemang

Tillsammans skapar vi trygghet och möjligheter i länet. Här hittar du information om våra andra samhällsengagemang.

Läs mer här

Emelie Ramsö

Hållbarhetsansvarig, LF Jönköping


LF Jönköping