Tillsammans skapar vi ett magiskt höstlov!

I samarbete med länets kommuner och föreningslivet arrangerar vi kostnadsfria aktiviteter för barn och unga under höstlovet. Det är den största satsningen någonsin på ett höstlov i Jämtland och Härjedalen.

Tillsammans skapar vi ett magiskt höstlov!
– Grunden till allt vi gör i länet är vår lokala förankring och att vi ägs av våra kunder. Vi hör helt enkelt ihop. Allt vi kan göra för att utveckla och stärka länet är bra för våra kunder, för oss och alla som bor i Jämtland och Härjedalen, säger Lars Rådström.  

Höstlovsaktiviteterna är en del i Länsförsäkringar Jämtlands Höstfest som består av återbäring, val till vår fullmäktige i Östersund och Bräcke och ett firande av att företaget fyller 175 år.

– I år är det mycket som sammanfaller och jag är väldigt glad över att vi också kan göra något för våra barn och unga, säger Lars Rådström vd på Länsförsäkringar Jämtland.

Vi brinner för barn och unga

Länsförsäkringar Jämtland har sedan länge ett mycket stort engagemang för barn, unga och föreningslivet. De ideella krafterna i Jämtland och Härjedalen bidrar till gemenskap, fysisk och psykisk hälsa. Nyligen startades LF Jämtland Support för barn mellan 6 - 17 år, där ledare och andra vuxna kan söka ekonomiskt stöd för unga som har svårt att bekosta avgifter eller utrustning själva, och vi sponsrar flera hundra ideella föreningar varje år.

– Att få in fler barn och unga i föreningslivet och att de stannar kvar länge är viktigt. Höstlovet är ett bra tillfälle att upptäcka allt det härliga som finns att göra i länet och det stärker samtidigt föreningslivet, säger Lars Rådström.

Vår bolagsform bidrar till engagemang

Att Länsförsäkringar Jämtland kan vara en positiv kraft i länet beror på bolagsformen. På juridikspråk är Länsförsäkringar Jämtland ett ömsesidigt bolag. I klarspråk betyder det att företaget inte har aktieägare utan ägs av kunderna. Det möjliggör både ett starkt engagemang i länet och som i år, återbäring till våra kunder och höstlovsaktiviteter för alla barn och unga.

En Höstfest för alla!

Vi är till för hela länet och vi hör faktiskt ihop. Det är magin med att vara kundägda och lokala. Så hurra för dig och alla andra fantastiska länsbor, utan er hade det inte varit möjligt!

Under vår Höstfest hyllar vi länet och firar med er! Självklart är även du som inte här kund hos oss varmt välkommen på Höstfest. 

En Höstfest med tre delar

Ett magiskt höstlov! Under höstlovsveckan (vecka 44) erbjuder vi barn och unga kostnadsfria aktiviteter i länets alla kommuner.

Revykvällar och val till vår fullmäktige i Bräcke och Östersund under vecka 43.

Återbäring! När det går bra för länet och oss ger vi tillbaka till våra kunder. 

 

Se alla nyheter