Nyhetsbrevet Sparutsikter

I nyhetsbrevet Sparutsikter får du tips och nyheter om privatekonomi, finansmarknader och placeringsförslag samlat på ett ställe. Sparutsikter innehåller bland annat Investeringshjälpen och ges ut en gång i månaden. Kika gärna i gamla nummer här nedan.

Nyhetsbrevet Sparutsikter

I vårt nyhetsbrev Sparutsikter, som kommer ut en gång i månaden, får du bland annat ta del av våra senaste nyheter inom sparande, privatekonomi och fonder. Du kan även läsa om aktuella händelser och ladda ner Investeringshjälpen - vårt stöd för ditt sparande.

Prenumerera på Sparutsikter

Investeringshjälpen

Investeringshjälpen innehåller våra experters syn på det ekonomiska läget i Sverige och världen, där de fördjupar sig i omvärldens händelser och hur dessa påverkar konjunkturen samt aktie- och räntemarknaden. De ger även prognoser för aktiemarknaden för de närmaste två åren och går igenom placeringsförslagen som de förvaltar. Investeringshjälpen är ett verktyg för dig som sparare. 

Tidigare nummer

Här samlar vi tidigare nummer av Investeringshjälpen och Sparutsikter, för dig som är intresserade av att läsa mer om hur ekonomin har sett ut.

2023

 
Nyhetsbrev Sparutsikter Investeringshjälpen
Maj Maj
April April
Mars Mars
Februari Februari
Januari Januari

 

Viktig information

Våra bedömningar av aktie- och räntemarknaderna utgår från prognoser och är inga garantier. Sparande i fonder och aktier innebär alltid en risk. Fonder och aktier kan såväl öka som minska i värde. Det beror bland annat på börs-, ränte- och valutautvecklingen. Det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Informationen i detta utskick och på internet är inte anpassad till en enskild kunds individuella förutsättningar.

Vill du ha finansiell rådgivning kan du vända dig till din rådgivare på respektive länsförsäkringsbolag eller försäkringsmäklare. Informationsbroschyrer om våra fonder finns att hämta på ditt lokala länsförsäkringsbolag, hos din försäkringsmäklare eller här. Börs- och fondinformation levereras och uppdateras av Millistream och Morningstar. Länsförsäkringar tar inget ansvar för riktigheten i dessa uppgifter. Informationen på våra sidor innebär ingen utfästelse eller prognos angående framtida tillväxt.