Kapitalrådgivning
Kapitalrådgivning

Kapitalrådgivning

Har du ett större kapital och vill se ditt eget eller ditt företags placeringskapital växa långsiktigt och hållbart? Våra experter hjälper dig till ett tryggt sparande.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Förenkla dina investeringar med hjälp av våra personliga kapitalrådgivare

Hos oss får du träffa engagerade kapitalrådgivare eller privatrådgivare som genom sin spetskompetens inom placeringar hjälper dig att hitta den förvaltningsform som ger bästa möjliga värde för dig och dina behov. Vi erbjuder ett brett utbud av hållbarhetsinriktade fonder och tar självklart hänsyn till dina preferenser kring hållbarhet.

Vi utgår alltid från en grundlig analys av din nuvarande finansiella situation, dina avkastningskrav och vilka risker du är beredd att ta samt vilken placeringshorisont du har i din placering.

Hållbarhet i våra fonder

Våra fonder är alltid markerade med det oberoende analysföretaget Morningstars hållbarhetsbetyg för att göra det lättare för dig att välja fonder utifrån dina preferenser. Fonder markerade med ett löv betyder till exempel att de enligt Morningstar har en låg koldioxidrisk.

Kontakta gärna våra rådgivare för mer information, eller läs mer om vårt fondutbud nedan.

Våra rådgivare finns alltid nära dig

Profilbild för Tomas Bergman

Tomas Bergman

Kapitalrådgivare
Kungsbacka
Profilbild för Christian Nordin

Christian Nordin

Kapitalrådgivare
Falkenberg
Profilbild för Sinisa Stankovic

Sinisa Stankovic

Kapitalrådgivare
Halmstad/Laholm
Profilbild för Marie-Louise Stensson

Marie-Louise Stensson

Kapitalrådgivare
Varberg

Boka rådgivning

*Obligatorisk uppgift