Största återbäringen någonsin – 150 miljoner till vår del av Skåne

Det finns många fördelar med att vara kund i ett kundägt bolag. En av dessa är att när det går bra för bolaget, får du del av vinsten genom en återbäring. I oktober delar vi ut 150 miljoner kronor till våra kunder, den största återbäringen någonsin!

Foto på vd Niklas Larsson.
Foto: Malin Landgren

- Att vi i år kan ge tillbaka den största återbäringen någonsin är glädjande på många sätt. Vi vet att många av våra kunder har det tufft och då känns det extra bra att vår kundägda modell kan vara med och ge tillbaka. Samtidigt känns det bra att vi trots ett turbulent år fortsätter vara våra kunders givna förstahandsval, säger vd Niklas Larsson.

Självklart vill vi fira detta tillsammans med dig som är vår kund och ägare! Vi kommer därför finnas ute på en rad platser i vår del av Skåne för att göra året extra minnesvärt.

Läs mer om återbäringen till vår del av Skåne

Behöver jag som kund göra något för att få min återbäring?

Som kund behöver du inte göra någonting. Vi kommer kontakta dig via brev eller epost om du saknar kontonummer för återbäring.

När får jag min återbäring?

Preliminärt kommer vi påbörja utbetalningen i mitten av oktober, under vecka 42.

Hur mycket återbäring kommer jag att få?

Vi kan i dagsläget inte säga hur mycket du som enskild kund får. I god tid innan återbäringen betalas ut kommer du få ett återbäringsbesked via e-post, Kivra eller brev beroende på vilket sätt vi kan kontakta dig på.

Vilka får återbäring?

Återbäring ges till våra kunder som har haft en sakförsäkring under 2023. Exempel på sakförsäkringar är hemförsäkring och bilförsäkring. Återbäring ges till både privatpersoner, lantbruk och företag.

Se alla nyheter