Vi söker medarbetare

Med värme, glädje och energi skapar vi de bästa förutsättningarna för våra kunder i ett kundägt bolag och tillsammans med 22 andra länsförsäkringsbolag lovar vi dig en unik och utvecklande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du vara med och skapa trygghet och möjligheter för våra kunder, i vår del av Skåne.

Medarbetare
Foto: Sven Persson, swelo.se

Rådgivare Skadeförebygg Privat


I rollen som Utetekniker Skadedjur kommer du att jobba med att åtgärda och förebygga skadedjursproblem hos våra kunder, vilket kan innebära att du behöver vistas i trånga utrymmen och på höga höjder. Visst administrativt efterarbete förekommer också.

Du kommer att vara en del av vår Skadeavdelning och du kommer tillhöra ett team som jobbar för att förebygga skador hos våra kunder. Tillsammans utvecklas ni och du i din roll med värme, glädje och energi i vardagen och tillsammans är vi vår företagskultur och där är ditt bidrag jätteviktigt

Vem är du?
Du är serviceinriktad och har ett stort intresse och en förståelse för kundens behov och förstår vikten av att ge kunden det lilla extra. Du är trygg i att bygga goda kundrelationer och kundupplevelser, genom att vara pedagogisk och tillmötesgående i ditt sätt att kommunicera.

Tjänsten du just nu läser nyfiket om är ny i vårt bolag, vilket gör att det är viktigt att du som person trivs med förändring och att du med ett positivt och anpassningsbart förhållningssätt tar dig an nya arbetsuppgifter. Du levererar i de uppgifter du tar dig och samtidigt har du en vilja att alltid utveckla dig och hela bolaget till det bästa.

Läs mer om tjänsten som Rådgivare Skadeförebygg Privat

Medarbetare till vårt kvällsteam

Som student och medarbetare i vårt kvällsteam hjälper du våra kunder via telefon att se över sitt behov av bank- och försäkringstjänster. Ibland kan den leda till att kunden tecknar en ny försäkring eller att ni kanske tar bort en.

Det viktiga är att du alltid hjälper kunden utifrån kundens behov. Därför är det också viktigt att du är en god människokännare och kan anpassa dig efter den kund du har i luren. För oss betyder försäljning och service samma sak, vilket gör att vi vill att du ska ha kundens intresse i fokus.

Vi vill att du ska kunna jobba ett pass dagtid och två kvällar per vecka och just nu är det måndagar och tisdagar som gäller, men de kan ändras under din tid hos oss. Arbetstiden är kl. 17:00-21:00 och du jobbar på vårt kontor i centrala Kristianstad tillsammans med andra studenter.

Läs mer om tjänsten som Medarbetare till vårt kvällsteam

Vill du vara en del av något större?

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Hos oss är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till företaget som helhet.

Välkommen att bli en del av oss.

Se alla nyheter