Förebygga skador på arbetsplatsen

Ligg steget före

Varje år inträffar tusentals skador på svenska företag. Många av dem hade kunnat undvikas med enkla förebyggande åtgärder. Du kan undvika skador och bekymmer genom att följa våra råd och tips här nedan.

Webbshop - säkerhetsprodukter

I vår webbshop får du information om och kan köpa bra säkerhetsprodukter som hjälper dig att undvika eller minska skador om olyckan är framme.

Informationen gäller för Länsförsäkringar

Råd och tips för att förebygga skador

Bränder

Brandstege

Brandskador kostar mycket pengar och orsakar både problem och lidande. Genom att systematiskt arbeta med att förhindra bränder minskar du risken för att ditt företag ska drabbas.

Vattenskador

Vattenskador

Varje år inträffar 100 000 vattenskador i Sverige till en kostnad på över fem miljarder kronor. Många skador skulle kunna undvikas genom att ni som fastighetsägare eller bostadsinnehavare är uppmärksam och underhåller er byggnad.

Inbrott och stöld

inbrott

Hur bra inbrottsskydd har ditt företag? Ofta tar sig tjuven in på ställen som är insynsskyddade, som till exempel på baksidan eller via lastkajen.

Fordon

Trafik

Trafiksäkerhet är lönsamt och kunskap skapar trygghet. På Länsförsäkringar arbetar vi aktivt med att förebygga skador.

Trötthet i trafiken

trött

Du får aldrig en sista varning innan du somnar vid ratten och kör av vägen. Var därför vaken mot trötthet i trafiken.

Naturskador

Naturkatastrofer

Naturfenomen kan utgöra en fara för dig och andra i din närhet, det kan även orsaka skador på bland annat byggnader och elektronisk utrustning. Här får du reda på mer om hur du undviker skador till följd av åskväder, storm, skyfall, med mer.