Hur renoverar du rätt och undviker vattenskador?

Ställ din fråga och se webbinariet i efterhand

Planerar du att renovera ditt kök eller badrum? Har du funderingar vad du bör tänka på när du anlitar hantverkare eller hur du ska renovera på rätt sätt? Vad kan du själv göra för att undvika vattenskador och hur påverkar dem vår gemensamma miljö? På detta webbinarium får du värdefulla tips och råd, så du kan ha nytta av dina investeringar lång tid framöver. Det finns även tid att ställa dina frågor till vår våtrumsexpert Pontus Asp.

Delta i webbinariet

Se webbinariet på Youtube här

Minska risken för vattenskador

Vattenskador är den vanligaste typen av skador i våra hem och kostar årligen miljarder kronor. De är inte bara dyra att åtgärda för den som drabbas, utan krånglar också till vardagen. Det kan ta månader att få fukten i huset att torka innan reparationerna ens kan börja. Med mer kunskap om hur du bygger rätt kan du förebygga många vattenskador.

Träffa vår expert

Pontus Asp, skadeförebyggare och våtrumsexpert

Vår expert Pontus Asp kan det här med att renovera våtrum och har full koll på alla branschregler. Han har också lång erfarenhet av byggbranschen där han tidigare jobbat som plattsättare i 15 år. I sin roll som skadeförebyggare hjälper han våra kunder med att svara på frågor angående ombyggnationer och renoveringar. Vanligtvis åker han hem till våra kunder och besiktigar deras villor, så att vi tillsammans i ett tidigt skede kan upptäcka risker för exempelvis vattenskador.

Ställ din fråga

Fråga PontusLänsförsäkringar Bergslagen