Renovera rätt

Kostnadsfri renoveringsrådgivning

Planerar du att renovera ditt kök eller badrum? Har du funderingar på hur du ska göra det på rätt sätt? Då hjälper gärna en av våra skadeförebyggare dig med tips och råd om hur du renoverar rätt och säkert för att undvika vattenskador. Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss.

Är du sugen på att renovera eller bygga om?

Passa på att boka en kostnadsfri renoveringsrådgivning med en av våra skadeförebyggare. De har flera värdefulla tips och råd, så du kan ha nytta av dina investeringar lång tid framöver.

Det kostar inget att fråga

När du ska bygga om köket eller badrummet finns det mycket du behöver ta hänsyn till för att inte råka ut för skador och problem senare. Även om du anlitar en hantverkare är det viktigt att du har grundkunskaperna för att kunna göra bra beställningar.

Därför har vi på Länsförsäkringar Bergslagen flera skadeförebyggare som hjälper dig med dina frågor. Våra skadeförebyggare har lång erfarenhet av vilka problem som kan uppstå i ditt hem i samband med renoveringar och hjälper dig gärna med dina frågor kring materialval, branschnormer eller kvalitetsdokument.

När du har mer kunskap kan du bättre bedöma och jämföra offerter och granska de förslag som hantverkarna ger dig. Då minskar du också risken för missförstånd och andra problem. Och kom ihåg: Det kostar ingenting att fråga!

Intresseanmälan Renoveringsrådgining

Minska risken för vattenskador

Om du råkar ut för en vattenskada hemma kan det ta månader att få fukten i huset att torka så att reparationerna kan börja. Med mer kunskap om hur du bygger rätt kan du förebygga många vattenskador. Vi har samlat goda råd och tips på hur du kan förebygga vattenskador i framför allt kök, badrum och andra våtrum.

Läs mer i broschyren "Bygg bort vattenskador"

Kontakta våra skadeförebyggare

Pontus Asp

Skadeförebyggare Privat

Telefon: 021-19 02 76
Mobil: 072-238 85 90
E-post: pontus.asp@lfbergslagen.se


Länsförsäkringar Bergslagen