Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Vår närhet är din trygghet

Vi på Länsförsäkringar Älvsborg har en god idé om helhet. Vi vill att våra kunder ska ha ordentlig överblick över sin ekonomi, ett fullgott skydd och bra möjligheter att förverkliga sina drömmar. Därför är vi mer än bara ett försäkringsbolag. Vi är också din lokala bank, fastighetsmäklare och larmcentral. 

Länsförsäkringar Älvsborg har anor som går tillbaka till 1841 då Elfsborgs Läns Brandstodsbolag grundades. Genom att vi, tillsammans med 22 andra länsbolag runt om i landet, bildar Länsförsäkringsgruppen har vi det stora bolagets styrka samtidigt som vi kan vara personliga och lokala. 

Vi verkar i de 19 kommuner som tidigare utgjorde Älvsborg län och som nu ingår som en del i Västra Götalandsregionen. Vi har idag närmare 170 000 kunder från Tranemo i söder till Åmål i norr. Med nio lokala bank- och försäkringskontor och styrelse- och fullmäktigeledamöter med lokal förankring så finns vi alltid nära dig.