Vi söker en försäkringsjurist

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, tillsammans och engagerade så kommer du att trivas bra hos oss.

Om jobbet

Som försäkringsjurist handlägger du regresser, företräder Länsförsäkringar eller våra försäkringstagare i domstol och fungerar som internt bollplank i försäkringsjuridiska frågor. Du bevakar också ny lagstiftning och rättspraxis och medverkar vid interna utbildningar.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du vara en god kommunikatör som har förmåga att övertyga och argumentera i tal och skrift. Du är van vid att hålla muntliga framställningar inför domstol och är en skicklig förhandlare. Du är också bra på att skriva juridiska handlingar, såsom processer och yttranden.

Du behöver vara självgående och ha god organisatorisk förmåga för att kunna hantera flera ärenden samtidigt. Du är analytisk och har förmågan att snabbt sätta dig in i komplexa juridiska frågor. Du är noggrann och har en stark känsla för detaljer, vilket är viktigt i ditt arbete med att granska och analysera juridiska dokument och avtal.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast den 22 februari.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Se alla nyheter