Vi söker en privatsäljare

Har du ett hjärta för Västerbotten, gillar att ta kontakt med människor och arbeta med försäljning där kundens behov står i centrum? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Som privatsäljare får du möjlighet att arbeta i ett inspirerande och roligt säljteam där vilja och målmedvetenhet är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja Länsförsäkringar Västerbottens bank- och försäkringsprodukter genom aktiv telefonbearbetning till nya och befintliga kunder. 

Vem är du?

Vi söker dig som kan visa upp goda försäljningsresultat och hög aktivitetsnivå inom telefonförsäljning. Vi söker även dig med mindre erfarenhet som har en stark motivation och drivkraft. En av de avgörande faktorerna är din personlighet och inställning.

Om oss

Vårt team är en härlig grupp som arbetar nära varandra och sätter stort värde i att skapa och vårda goda och hållbara relationer med både kunder och kollegor.

Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras av våra värdeord - nära, tillsammans och engagerade - kommer du att trivas utmärkt hos oss!

Tjänsten är ett vikariat. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista adsökningsdag är den 13 februari.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Se alla nyheter