Vi söker försäljningschef till företagsmarknad

Vill du vara en del av vårt team och bidra till att skapa trygghet för företagare i Västerbotten? Vi strävar efter att ge våra kunder, oavsett bransch, en kundupplevelse i världsklass och söker nu en chef som kan vara med och förverkliga vårt mål.

Om jobbet

Vi söker en erfaren och engagerad chef till vår företagsmarknad på försäkringsenheten. I rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret för vår företagsaffär. Till din hjälp har du ett tjugotal medarbetare med olika kompetenser och ansvarsområden med fokus på rådgivning till våra kunder och samarbete med försäkringsförmedlare via vår lokala förmedlardisk.

Vem är du?

Vi söker en person som trivs i en ledarroll och har förmågan att skapa trygghet och förtroende bland medarbetarna. Det är viktigt att du kan samarbeta och bygga relationer för att kunna driva utveckling och engagera dina medarbetare. Att vara initiativtagande och inkludera medarbetarna i utvecklingsprocessen är av stor betydelse då mycket fokus kommer ligga på förändringsledning. Att se feedback som ett viktigt verktyg för att utveckla både medarbetare och dig själv är något vi värdesätter. Du har en affärsmässig och strategisk höjd samt förmåga att motivera andra att vilja prestera och uppnå mål.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande, så vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 februari.

Se alla nyheter