Vi söker extrajobbare till motorskador i Umeå

Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet och bygga ditt nätverk samtidigt som du studerar? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig som student! Vi söker två engagerade studenter som vill vara en del av vårt team och bidra till att göra Västerbotten tryggare.

Om jobben:

Skadereglerare: Som skadereglerare kommer du att ha en utåtriktad roll där du hjälper våra kunder i Västerbotten som har drabbats av en fordonsskada. Du kommer att ha mycket kundkontakt och även samarbeta med externa aktörer och samarbetspartners.

Innetekniker: Som innetekniker kommer du att spela en viktig roll i att hjälpa våra skadedrabbade kunder att få sina fordon reparerade på ett hållbart sätt. Ditt arbete innefattar att granska och svara på kalkyler samt, i de fall fordon inte går att reparera, värdera och komma överens om inlösen med kunden.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola och helst befinner dig i början av dina studier, då vi hoppas att du stannar hos oss under flera år. Du är serviceinriktad, effektiv och har förmågan att vinna kundernas förtroende. Du har en positiv inställning och är motiverad att ta emot den utbildning och det stöd som behövs för att bli en framgångsrik skadereglerare/innetekniker.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast 15 februari.

Läs mer och ansök här

Se alla nyheter