Vi söker en chef till vår privatbank i Umeå

Vi söker en chef till vår privatbank som vill vara en del av något större och bidra till att skapa ett tryggare Västerbotten. Om du brinner för att vara nära våra kunder, arbeta tillsammans med ett engagerat team och vara en del av en organisation som värderar närhet, samarbete och engagemang - då är den här tjänsten perfekt för dig.

Om jobbet:

I rollen kommer du att leda och utveckla vår bankverksamhet tillsammans med ett av våra team bestående av tolv kompetenta medarbetare i Skellefteå och Umeå. Du kommer att ha ansvar för bankrådgivare som arbetar med allt från kundservice till pension, bolån och sparande.

Vem är du?

Vi söker en affärsmässig, empatisk och kommunikativt tydlig ledare som kan driva verksamheten framåt. Som chef behöver du vara trygg i dig själv och kunna agera som en förebild även under utmanande perioder. 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet inom bankverksamhet, tillsammans med dokumenterad erfarenhet av att leda och motivera medarbetare.

Vårt erbjudande

Hos oss får du inte bara möjlighet att vara en del av en kundnära verksamhet, utan också att sitta nära besluten och vara med att driva fortsatt tillväxt. Vi är ett företag med en bred portfölj av produkter och tjänster inom både bank- och försäkringsverksamhet.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och göra en verklig skillnad i vår verksamhet? Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 7 januari.

Läs mer och ansök här

Se alla nyheter