Vi söker skadereglerare till sjuk- och olycksfall

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och leverera en kundupplevelse i världsklass. Nu söker vi en skadereglerare till vårt härliga gäng på sjuk- och olycksfallsskador.

Om jobbet

Tjänsten innebär ett självständigt arbete med stort eget ansvar där du utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och lagstiftning. Kundkontakterna sker i huvudsak via telefon men även via digitala kanaler och fysiska besök.

Vem är du?

I arbetet möter du människor som råkat ut för en skada och därför är det är viktigt att du har förmåga att agera på ett hänsynsfullt och kundvänligt sätt. Du behöver känna dig bekväm med självständigt arbete samtidigt som du trivs att arbeta i ett team.

Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från kundnära arbete där vikten av god service varit stor, gärna via telefon och i digitala kanaler. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom skadereglering. Har du dessutom erfarenhet av skadereglering inom sjukfall ses detta som mycket meriterande. 

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast 20 oktober.

Läs mer och ansök här

Se alla nyheter