Vi söker en besiktningsman till byggskador

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, tillsammans och engagerade så kommer du att trivas bra hos oss.

Om jobbet:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som besiktningsman är att reglera byggskador för både privat- och företagskunder med fokus på nöjd kund. Du möter kunden både i telefon och digitalt men främst via besiktningar på plats hos kund. Tjänsten innebär resor och du behöver ha tillgång till egen bil. Körkort är ett krav.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter och att reglera kundens skada på ett effektivt och lösningsorienterat sätt. Du har också en god kommunikativ förmåga där du förmedlar information på ett enkelt och tydligt sätt.

Vi tror att du som passar i rollen har en gymnasieutbildning inom området, gärna kompletterad med yrkesutbildning inom försäkring/skadereglering eller annan byggteknisk kompetens.

Läs mer och ansök här

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast 2023-10-19.

Se alla nyheter