Vi söker försäkringsrådgivare till företag

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, tillsammans och engagerade så kommer du att trivas bra hos oss.

Om jobbet:

Som försäkringsrådgivare företag arbetar du med kvalificerad rådgivning och försäljning till nya och befintliga företagskunder med både sak- och motorförsäkringar. Du ingår i ett team av engagerade och erfarna kollegor som tillsammans fokuserar på företagarna i Västerbotten.

Vem är du?

Du är en självständig, noggrann och målinriktad person med stark drivkraft. Du har en stark relationsorientering som gör att du har en förmåga att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor.

Det är meriterande om du har erfarenheter från försäkringsbranschen och kunskaper om en företagares vardag och ekonomi.  Du är trygg och bekväm med att använda digitala verktyg och arbetssätt. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning, men det är inget krav.

Körkort är ett krav.

Läs mer och ansök här

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast 2023-10-15.

Se alla nyheter