Vi söker innetekniker till fordonsskador

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Nu stärker vi upp vårt team inom fordonsskador och söker en innetekniker till kontoret i Umeå.

Om jobbet: 

Som innetekniker fyller du en viktig funktion, och har som främsta uppgift att hjälpa våra skadedrabbade kunder att få sitt fordon reparerat på ett hållbart sätt. Arbetet innefattar löpande kontakt med både kunder och verkstäder främst via telefon och e-post.

Vem är du? 

Du har en genuin och utvecklad känsla för kundbemötande i kombination med en stark drivkraft och ett effektivt arbetssätt. Du har lätt för att skapa och upprätthålla positiva kontakter med andra människor samt trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har vana att jobba med kundmöten genom till exempel kundservice, eftermarknad eller liknande. Det är meriterande om du har intresse/kunskaper eller har arbetat med fordon tidigare, likaså om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Läs mer och ansök här

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast 5 oktober.

Se alla nyheter