Vi söker skadereglerare till fordonsskador

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och leverera en kundupplevelse i världsklass. Nu söker vi en skadereglerare till vårt härliga gäng på fordonsskador.

Om jobbet: 

Som skadereglerare har du ett utåtriktat arbete med uppgift att hjälpa våra kunder som råkat ut för en fordonsskada. Du tar emot skadeanmälningar på telefon, digitalt och även genom personliga möten på kontoret. Du kommer att tillhöra ett team som jobbar tätt tillsammans och din arbetsvardag präglas av en blandning av frihet under ansvar, självständighet och teamarbete.

Vem är du?

För att trivas i rollen är det en förutsättning att du tycker om att ha många kundkontakter och att du i alla lägen strävar efter att ge kunden en positiv upplevelse i kontakten med oss.

Vi ser gärna att du har vana att jobba med kundmöten genom till exempel kundservice, eftermarknad eller liknande. Det är meriterande om du har arbetat med skadereglering tidigare, likaså om du har språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Läs mer och ansök här

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast 5 oktober.

Se alla nyheter