Vi rekryterar en HR-specialist

Nu utökar vi vårt HR-team och rekryterar en HR-specialist. Tjänsten är placerad antingen på vårt huvudkontor i Umeå eller på kontoret i Skellefteå.

Vårt HR-arbete inrymmer hela medarbetareresan och vi arbetar mot uppsatta mål på operativ, taktisk och strategisk nivå. Som HR-team hjälps vi åt i både det lilla och det stora. Vi finns nära våra 220 medarbetare runt om i länet, stöttar ett 20-tal ledare i deras vardag och driver tillsammans med affärsenheterna ett förändringsarbete för att hållbart och långsiktigt förflytta oss mot vår målbild och vision.

Om jobbet:

I rollen kommer kompetensförsörjningsfrågan ligga högt på agendan. Vi vet att en expansiv norrlandsregion kombinerat med hög digitaliseringstakt och förändrade kund- och medarbetarbehov kräver ett ökat fokus på just kompetensfrågan. Det är bland annat där du kommer in med nytänkande, driv, erfarenhet, kompetens och potential.

Vem är du?

Vi söker en prestigelös lagspelare med hög servicekänsla som är lösningsfokuserad och som ser positivt på utmaningar och livet i stort.  Du har hög integritet i kombination med stor omtanke och varmt hjärta samt ett tydligt sinne för struktur. Du arbetar konstruktivt under press, tar snabbt in ny kunskap samt har hög leveranskapacitet. Utifrån erfarenhet förstår du vikten av stark samverkan mellan HR, kommunikation och den affärsdrivande verksamheten, på samma sätt som du är övertygad om att medarbetarinkludering och mångfald är ett måste för att nå framgång.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Sista ansökningsdag är den 8 juni - välkommen med din ansökan!

 

 

Se alla nyheter