Sponsring och samarbeten

Att stötta barn- och ungdomsföreningar inom idrott, kultur och andra områden är en del av vårt hållbarhetsarbete och ett sätt att arbeta med vår vision "Tillsammans skapar vi en trygg framtid i Västerbotten”.

Sponsring och samarbeten

Ansök om sponsring

Delar er organisation eller förening vår vision om ett tryggare Västerbotten? Då kan ni ansöka om sponsormedel från oss. Vi tar löpande emot ansökningar och fördelar medel vid två tillfällen per år, vår och höst.

Vi sponsrar i huvudsak barn- och ungdomsföreningar, och organisationer som verkar för ett tryggare Västerbotten.

Du ansöker via formuläret nedan.

 

Så behandlar vi dina personuppgifter

Innan du fyller i formuläret vill vi att du läser vår information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Så ansöker du

Du kan ansöka via webbformuläret eller skicka in din ansökan via post. Sista ansökningsdag för nästa ansökningsomgång är söndag den 15 oktober 2023.

Länsförsäkringar Västerbotten
Att: Sponsring
Box 153
901 04 Umeå

Ansökan om sponsring

Ansökan om sponsring

Våra sponsorsamarbeten

Vi samarbetar med en rad olika föreningar och organisationer runt om i Västerbotten.

Läs mer

Barn och unga har rätt till en förening utan mobbing, trakasserier och sexuella övergrepp. Tillsammans ser vi till att det får fortsätta så!

Läs mer om initiativet Samspel här

Vi sponsrar i huvudsak barn- och ungdomsföreningar. Vi tycker att de bidrar till en trygg fritid för våra barn och unga. Därför ställer vi krav på de föreningar vi sponsrar - aktiva ledare och anställda i föreningen/organisationen ska kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret, och vi vill också att man arbetar med handlingsplaner för att motverka mobbning, kränkningar och sexuella övergrepp.